NATUURLIJK HEIDEPARK

Halloween klimmen

Het is donker, een kille wind waait door de bomen, ritselende geluiden in de struiken en duistere schimmen verschijnen op het terrein. Enge geluiden en vreemde figuren veranderen de sfeer van het park. Ben jij dapper genoeg om het spookbos te trotseren?

Geen zin om te klimmen maar wel nieuwsgierig om het spektakel te bekijken?? Kom gerust langs om een kijkje te nemen op ons park. Geniet van een warm drankje en versnapering bij onze kiosk.

Op vrijdagavond 29 oktober en zaterdagavond 30 oktober kan jij bij ons komen Halloween klimmen. Met enkel een hoofdlamp ga jij de klimparcoursen in en beleef jij Natuurlijk Heidepark op een unieke manier. Startmomenten zijn vanaf 19:00, 19:30, 20:00 uur.  Deelnemers worden geacht 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Ticketprijs voor het klimmen bedraagt €21 per persoon.

Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar. De algemene voorwaarden en regels voor het klimmen gelden ook voor deze activiteit.

Reserveer snel voor deze spannende activiteit en kies in het keuze menu voor Halloween klimmen.

 

MOGELIJKHEDEN...