NATUURLIJK HEIDEPARK

Kerstvakantie 2021

Handschoenen aan en gaan!

Het oude jaar uitklimmen of het nieuwe jaar inklimmen, het kan gedurende de kerstvakantie in ons klimbos! In de winter heeft het klimbos een andere beleving dan in de zomer. Waar je in de zomer tussen het groene blad kunt verdwalen zit er in de winter geen blaadje aan de boom. Dit levert een heel open en ruimtelijk gevoel. Nu kun je zelfs elkaar over het hele terrein zien. Terwijl je in de zomer in korte broek en t-shirt kan klimmen zal je nu toch wat warmer moeten kleden en ook handschoenen zijn dan prettig om aan te hebben. Op onderstaande dagen is het mogelijk om te komen klimmen.

Maandag 27 december

Dinsdag 28 december

Woensdag 30 december

Woensdag 5 januari

Vrijdag 7 januari

Zaterdag 8 januari

Zondag 9 januari

Openingstijden van het park zijn van 11:00 tot 15:30

In verband met de verbouwing van ons hoofdgebouw is het aanbod van versnaperingen beperkt.

MOGELIJKHEDEN...