NATUURLIJK HEIDEPARK

Nieuwjaarsduik 2024 voor SAM

Ook dit jaar is het weer tijd voor de nieuwjaarsduik bij Natuurlijk Heidepark. Na jarenlang organiseren van de Nieuwjaarsduik heeft Anton van de Most het organisatiestokje overgedragen aan het bestuur van Natuurlijk Heidepark. We bedanken Anton voor de jarenlange organisatie!

Belangrijkste voor jullie is dat het net als andere jaren mogelijk is om op 1 januari het jaar met een verfrissende duik te beginnen om de goede voornemens kracht bij te zetten!!

Vanaf 13.00 uur zijn de deuren open en om 14.00 uur duiken we er in. Inschrijven kan alleen ter plaatse (€5,-). Daarna staat er een lekker bakje snert voor je klaar en is er nog tijd om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Toeschouwers om de bikkels aan te moedigen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Vragen kunnen gesteld worden via info@natuurlijkheidepark.nl.

Zien we jullie allemaal 1 januari?!

De opbrengst komt ten goede aan Hospice en Logeerhuis SAM in Lemelerveld.

Voor nu eerst allemaal gezellige feestdagen en een spetterend uiteinde gewenst!

MOGELIJKHEDEN...