NIEUWS

NATUURLIJK HEIDEPARK

Het laatste nieuws

Hieronder de nieuwsberichten over ons park. Voor actuele informatie over openingstijden of sluiting is het handig om Facebook te checken. Dit is ook via deze website mogelijk, met de knop aan de linkerkant. Ook als je geen Facebook account hebt, kan je hier de berichten bekijken. Hieronder het overige nieuws over ons park.

Nieuws via Facebook

Natuurlijk Heidepark

Bij Natuurlijk Heidepark kunt u 'natuurlijk genieten'. Kijk voor meer info op www.natuurlijkheidepark.nl
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark3 hours ago
Wij hebben een open podium tijdens ons festival in september.
Geef je op zodat je kunt laten horen wat je kunt 🎢🎸🎼🎷🎡πŸͺ‡
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark2 weeks ago
π—Ÿπ—˜π—”π——π—˜π—₯ 𝗑𝗼𝗼𝗿𝗱-π—’π˜ƒπ—²π—Ώπ—Άπ—·π˜€π˜€π—²π—Ή π˜‡π—²π˜ π—Άπ—»π˜€π—½π—Άπ—Ώπ—²π—Ώπ—²π—»π—±π—² π—½π—Ώπ—Όπ—·π—²π—°π˜π—²π—» 𝗢𝗻 𝗱𝗲 π˜€π—°π—΅π—Άπ—·π—»π˜„π—²π—Ώπ—½π—²π—Ώπ˜€

Heb je al gehoord van het prachtige project in het klimbos van Natuurlijk Heidepark Lemelerveld? Dit project heeft met steun van LEADER Noord-Overijssel de lokale gemeenschap dichter bij elkaar gebracht en gezorgd voor een duurzame en bloeiende omgeving.

Lees meer over dit project en ontdek hoe wij samen Noord-Overijssel nog mooier maken!

Meer weten? Bezoek onze website: leadernoordoverijssel.nl
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark1 month ago
De temperaturen stijgen en het wordt deze week echt zomers 🌞.
Daarom zijn wij alle dagen open.

Ma, di, do 14.00-17.00
Wo, vr 12.00-17.00
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark2 months ago
Wauw wauw wauw, wat was het FANTASTISCH gisteravond! Mooi weer, goed spel en een goed gevulde tribune met geweldig publiek, bedankt!

Vanavond mogen we weer, het wordt opnieuw een droge avond dus twijfel niet langer en koop je kaarten via https://events.flextickets.nl/event3/plankenkoorts-lemelerveld-openluchtspel
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark2 months ago
Dit weekend de eerste 2 voorstellingen op ons terrein en wat ziet het er al fantastisch uit. En dan is het ook nog droog😊. Er zijn nog kaarten te krijgen!!!
Naast een drankje kun je vanavond ook ouderwetse versnaperingen krijgen voor tijdens de voorstelling (popcorn, chocola, nootjes). We werken met consumptiemunten, lekker makkelijk en snel voor iedereen. TOT VANAVOND!
Natuurlijk Heidepark
Natuurlijk Heidepark2 months ago
Als ik een week vóór de première de Lemelerveldse Joop van de Ende, regisseur Joop Kieftenbeld, bel om even polshoogte te nemen, hoe de vlag erbij staat met nog acht dagen te gaan, staat hij met de verfkwast zelf nog driftig mee te schilderen met de bouwploeg aan de decors. De gordijntjes moeten ...

MOGELIJKHEDEN...